Hur använder man FlexPay-appen?

Enhetskonfiguration: 

När du tar emot ditt paket, börja med att trycka på din NFC-enhet med din mobiltelefon. Detta kommer att omdirigera dig till vår online-webbapplikation. 

Om du har en Android är din NFC-skanner placerad i mitten av telefonens kropp. 

Om din enhet har IOS, kommer din NFC-skanner att placeras på den övre kanten av din telefon. 

Har du ett konto? 

Om du har tidigare köp från vårt företag kan du logga in direkt med dina inloggningsuppgifter, om inte, tryck på "Har du inget konto?". 

Börja med att ange din e-postadress, lösenord, bekräfta ditt lösenord och landet du kommer ifrån. 

Hantera enheter:

När du trycker på den här knappen kommer en lista med alla dina tidigare sparade enheter att visas, tryck och ändra någon av enheterna du äger genom att helt enkelt dubbelklicka på den. 

WWW. FLEXPAYZ . COM

Lägg till ny enhet: 

När du trycker på den här sidan kommer du att bli ombedd att ange upplåsningskoden. Denna kod kommer att tillhandahållas i ditt paket av vårt företag. Ange det i rutan och tryck på "GO". 

Onlineprofilanpassning: 

På vänster sida har du de fyra alternativen som vi tillhandahåller för att visa på din offentliga sida. Visitkortet, anpassade länkar, ladda upp fil eller ladda upp video. Du kan välja genom att bocka i den vita rutan vilken av dessa du vill visa. Vår rekommendation är att fylla i alla 4 och ha dem redo att gå. När du vill byta, logga in på vår applikation och kryssa bara i en annan ruta. Menyn för dessa 4 visas längst upp, välj vilken flik du vill öppna genom att trycka på den. 

VISITKORTET: 

Börja med att ange din information i de vita rutorna på den mittersta raden på skärmen, och på höger sida kan du registrera dina företagsuppgifter om du vill att dessa också ska visas. Det är mycket viktigt att fylla i den första rutan som tillhandahålls centralt, enhetsnamnet. Detta kan underlätta din process för att söka och hitta en specifik enhet. När du har slutfört detta steg, i det nedre högra hörnet kan du ladda upp en jpg/png-bild på dig själv eller någon annan jpg/png-fil som du vill visa tillsammans med din personliga information som du fyllt i tidigare. Du kan också lägga till ditt CV med knappen som finns direkt under profilbilden.

Anpassad länk: 

Den anpassade länksidan kommer att visa en specifik webbplats som du väljer. Detta var främst tänkt för företag eller Business Men som vill visa sitt företags hemsida/personliga hemsida men som självklart kan anpassas som du vill! 

PDF Ladda upp/Dela: 

Ladda upp 3 olika filer som du väljer att visa som CV, arbetsportfölj, pass, nationellt ID, körkort, etc. 

Ladda upp video: 

Visa en video/låt med vår youtube-spelare. Välj en video som redan är tillgänglig på youtube och lägg till länken i rutan. Detta kommer att visa videon eller låten du väljer när enheten trycks. 

Förhandsgranskningsknappen: 

Den tillgängliga förhandsgranskningsknappen kommer att skicka dig till din offentliga sida, där du kan kontrollera den valda informationen som visas. 

Setup/ Add New Device

What is FlexPayz?