Sälj eller dela inte min personliga information

Som beskrivs i vår integritetspolicy samlar vi in ​​personlig information från din interaktion med oss ​​och vår webbplats, inklusive genom cookies och liknande tekniker. Vi kan också komma att dela denna personliga information med tredje part, inklusive reklampartners. Vi gör detta för att visa dig annonser på andra webbplatser som är mer relevanta till dina intressen och av andra skäl som beskrivs i vår integritetspolicy.

Att dela personlig information för riktad reklam baserat på din interaktion på olika webbplatser kan betraktas som "försäljning", "delning" eller "riktad reklam" under vissa amerikanska delstaters integritetslagar. Beroende på var du bor kan du ha rätt att välja bort dessa aktiviteter. Om du vill utnyttja denna rätt att välja bort, följ instruktionerna nedan.

Om du besöker vår webbplats med den globala integritetskontrollens opt-out-preferenssignal aktiverad, beroende på var du är, kommer vi att behandla detta som en begäran om att välja bort aktivitet som kan betraktas som en "försäljning" eller "delning" av personlig information eller annan användning som kan anses vara riktad reklam för enheten och webbläsaren du använde för att besöka vår hemsida.

Höj din upplevelse, maximera ditt värde: Lås upp kraften med prenumeration!

Att anamma NFC-teknik är inte längre ett val; det är en nödvändighet i dagens uppkopplade värld. Vårt prenumeration på NFC-applikationer erbjuder oöverträffad bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet, vilket ger dig möjlighet att ligga steget före. Följ med oss ​​för att låsa upp framtiden för sömlös anslutning genom att prenumerera på vår NFC-applikation idag. Din inkörsport till en värld av möjligheter väntar!

  1. Sömlös integrering:
    Vår NFC-applikation integreras sömlöst med dina befintliga enheter och system, vilket gör det enkelt att integrera NFC-teknik i din dagliga verksamhet. Oavsett om du är en företagare som vill effektivisera processer eller en individ som söker bekvämlighet, anpassar vårt abonnemang till dina behov.
  2. Regelbundna uppdateringar och support:
    Tekniken utvecklas snabbt, och vårt åtagande är att hålla dig i framkanten av NFC-innovation. Att prenumerera på vår tjänst säkerställer att du får regelbundna uppdateringar, förbättringar och förstklassig kundsupport för att lösa alla frågor eller problem du kan stöta på.
  3. Skalbarhet:
    Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, skalar vårt NFC-abonnemang för att möta dina behov. Från småskalig personlig användning till lösningar på företagsnivå, våra flexibla prenumerationsplaner kan tillgodose din tillväxt och föränderliga krav.

Uppstart

FlexPayz lägger till ny enhet.