Om oss

På FlexPayz tror vi på en framtid där teknik förbättrar våra liv utan att kompromissa med vår bekvämlighet och säkerhet. Vårt handplockade urval av kontaktlösa wearables är designade för att ge dig friheten att enkelt navigera genom dina dagliga rutiner samtidigt som du är uppkopplad och säker. Oavsett om du letar efter smarta ringar, NFC-aktiverade armband eller snygga nyckelbrickor, har vi dig täckt.

En kort beröring av din FlexPayz-enhet på baksidan av en kompatibel telefon ger dig möjlighet att snabbt distribuera en mängd information:

 • Affärs profil
 • Kontaktuppgifter
 • Sociala medier profiler
 • Dela PDF
 • Dela video
 • Dela låtar
 • Anpassad länk (webbsida, privat länk)

Den bästa delen? Mottagaren kräver inga speciella appar eller ens sin egen FlexPayz-enhet för att få informationen!

Du har flexibiliteten att länka varje FlexPayz till samma primära profil eller till upp till 5 separata profiler. Oavsett om du är en framåtblickande entreprenör, en kunnig marknadsförare, en dynamisk säljare eller en engagerad konsult, är FlexPayz ditt ultimata verktyg. I vilket yrke som helst som förlitar sig på nätverkande ansikte mot ansikte kan det vara en spelförändring att integrera ett digitalt visitkort i din strategi. FlexPays revolutionerande digitala visitkort ger användare möjlighet att sömlöst dela information, upprätta kontakter, underlätta uppföljningar och vårda pågående relationer. Med FlexPayz har nätverkandet aldrig varit lättare."

Höj din upplevelse, maximera ditt värde: Lås upp kraften med prenumeration!

Att anamma NFC-teknik är inte längre ett val; det är en nödvändighet i dagens uppkopplade värld. Vårt prenumeration på NFC-applikationer erbjuder oöverträffad bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet, vilket ger dig möjlighet att ligga steget före. Följ med oss ​​för att låsa upp framtiden för sömlös anslutning genom att prenumerera på vår NFC-applikation idag. Din inkörsport till en värld av möjligheter väntar!

 1. Sömlös integrering:
  Vår NFC-applikation integreras sömlöst med dina befintliga enheter och system, vilket gör det enkelt att integrera NFC-teknik i din dagliga verksamhet. Oavsett om du är en företagare som vill effektivisera processer eller en individ som söker bekvämlighet, anpassar vårt abonnemang till dina behov.
 2. Regelbundna uppdateringar och support:
  Tekniken utvecklas snabbt, och vårt åtagande är att hålla dig i framkanten av NFC-innovation. Att prenumerera på vår tjänst säkerställer att du får regelbundna uppdateringar, förbättringar och förstklassig kundsupport för att lösa alla frågor eller problem du kan stöta på.
 3. Skalbarhet:
  Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, skalar vårt NFC-abonnemang för att möta dina behov. Från småskalig personlig användning till lösningar på företagsnivå, våra flexibla prenumerationsplaner kan tillgodose din tillväxt och föränderliga krav.

Uppstart

FlexPayz lägger till ny enhet.